IMG_0854.JPGYour Company ISO-14001_blaa.png

Hem Res med oss Våra fartyg Charter Transport Kontakt English
Kostervåg Kosterbris Kosterfjord Kostersund Kostervind Kosterfärjan 2 Kosterfärjan Kosterfärjan 4

Kosterbris, vårt nyaste fartyg, är tillsammans med Kostervåg rederiets förstahandsval i den ordinarie trafiken mellan Strömstad och Koster. Hon är också ett trevligt fartyg vid exempelvis sightseeing-turer då hon har ett stort och väldisponerat soldäck samtidigt som salongen har stora fönster, även om man sitter mitt i fartyget ser man bra. Dessutom har hon fönster längst fram i salongen så att det går att se framåt.

  

Kosterbris är handikappvänligt, hela nedre däck är utfört i ett plan utan trösklar. Till förmån för allergiker får inte pälsdjur vistas i salongen, utan är hänvisade till akterdäck (under tak) samt till soldäck där det finns en mindre salong.

 

Salongen på huvuddäck är ljust inredd med tjocka, ljuddämpande mattor och bekväma säten, delvis arrangerade i sittgrupper där man sitter mitt emot varandra vid bord. Längst akterut i salongen finns en liten servering som har vin- och ölrättigheter.

 

Fartyget är certifierat för 270 passagerare, men då är det ganska trångt ombord och förutsätter att vädret är så bra att man kan vistas utomhus. Det finns totalt 124 säten i salongen.

 

Vi uppdaterar snart med miljöbilder från fartyget.

Här kan du ladda ner en ritning på fartyget

Kosterbris SDYZ

Byggd i aluminium vid Oma baatbyggeri A/S, Stord 2005,

Maskineri:2 st Scania DI16M (2017), totalt 1200 hk

Längd: 25,96 m

Bredd: 9,0 m

Fart: 20 knop

 

Historik: 2005-2015 SNARVEIEN, Bergen Nordhordland Rutelag AS